Digitale middelen ingezet als "middel"

Digitale middelen ingezet als "middel"

In een steeds digitaler wordende wereld, maken we op ODS De Gondelier bewust de keuze om onze digitale middelen in te zetten als middel en niet als doel. Onze devices worden ingezet voor bijvoorbeeld het automatiseren, het vergroten van de topografische kennis, maar ook bij informatie verzamelen voor projecten van Blink of het voorbereiden van een krantenbeurt. De mogelijkheid om adaptief in een aantal programma's te oefenen, zorgt ervoor dat onze kinderen nog gerichter aan de slag kunnen, wat goed past bij onze daltonkernwaarde effectiviteit. Een laptop kan alleen worden gebruikt, maar zeker projectmatig sluit het ook goed aan bij onze daltonkernwaarde samenwerken. "Alleen ga je sneller, samen kom je verder"! 

In de klassen besteden we bewust aandacht voor de omgang met de digitale wereld en de mogelijkheden, maar soms ook gevaren, die dit met zich meebrengt.

Media
  • GridArt_20240326_221443009
De Gondelier, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Zwartsluiskade 2
3826 EG Amersfoort

033-253 04 01
info.gondelier@meerkring.nl

Volg ons

Wij communiceren met onze ouders via Parro. Daarnaast is onze school te vinden op Facebook, LinkedIn en Instagram. 
https://instagram.com/ods_degondelier?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Stichting

ODS De Gondelier  is aangesloten bij Meerkring. Meerkring is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs en heeft 21 aangesloten scholen.

Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl
Lees verder